LOVE AND RESPECT !

love is quite difficult oke! so dont rushing and respect to me

Saturday, June 18, 2011

HAHAHAHAHA ~ suka kau! :D

MR KAY RINDUU H TAU TAK!
THATS IT :P HAHHAHAHA
keadaan menjadi seperti biasa :p



















____atniC eimiM____

Wednesday, June 15, 2011

BECAUSE U'RE MY ............

ASSALAMUALAIKUM SEMUA ~

Takda apa yang perlu dikotak-katikan lagi :)
sebagai mana awak awak semua tau (tp takda lahh semua) HAHAHA ~
H in relationship.....
but i dont know..... =,="



Sekarang ni hati berbelah bagi..... 
macam macam dalam fikiran ni...... =,="
TAPI YANG PASTI NYA H MEMANG SAYANG MR KAY...
just for 4days ni...dia bad mud.... :'(



THATS MY FAULT ! dah diam! jgn tanya apa dia!! =,="
.
.
.
.
.
.
.
.

HEY MR KAY! TAKRINDUU SAYA ? :)
SAYA RINDUU AWAK :D



then tetibe terjumpa this is " Of course, I'm happy to have you in my life. :"> and I want my Relationship until Marriage. Memories that make you smile, just by thinking about them <3, so millions thank you for the memories :]








SAYANGG ! yeahh! its true... tp bila difikirkan balik apa yang I cakap malam ahad tu...........
i jadi takconfident!! :'(




whatever sayangg!
macam selalu saya cakap......








AWAK TETAP SAYA PUNYA !! :'(













____atniC eimiM____

Tuesday, June 14, 2011

Down Up Down Up

ASSALAMUALAIKUM SEMUA :)

yeah...agak weird H update entry pagi2 macam ni..
teheee ~ :3


Sebenarnya H nak buat homework sikit.. tp takda mud pulak . hahahaah ~ 
hmm...



mud takda..mud hilang..mud pergi..mud down..mud up..
hahaaaaiii........... :'(



give me some space *R2 heheh :p
okay up entry sambil dengar WARKAH - BAU ....



DAMN KAN ? lagi hati H memberontak!! damn!! :'(
hey awak,,, amishhuuu :'(

semalam on hp tp awak senyap je :'(
i buang ego saya....saya text awak. tp awak tetap ignore saya ....



tapi ku terus menunggu...................................................







____atniC eimiM____

Monday, June 13, 2011

SORRY

tau salah saya ~ saya minta maaf ~
saya tunggu call awal sekarang ni . selalu mcm ni kita dah buat supersavers :'(

tungguuu awak........
:'(
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

=,="

Friday, June 10, 2011

OH TERDELETE SUDAH :D

WASSALAM SEMUA NYA :D



hari ni gumbira, sebab class dicancelkan :D hahaahah ~ sujud syukur mak tau tak! :D
taklahh otak H penat memikirkan ketelitian yang harus ada setiap hari .. booo ~ HAHAHHA




so sue dah mandi...shahira pun sama... H ? okay busuk lagi :D hahahaha
actly....takda benda pun.,... saja update new entry kat blog H....


KESIAN blog H TAKDA KAWAN !! Boooooo ~ BAHAHAHAH ~
ehh..ckp pasal kawan..... hmmm...


taksemua nak kawan dengan kita...dan taksemua kawan dengan kita ikhlas :D so.... jangan terlalu cepat nak kata yes !! itu SAHABAT AKU !


kenapa ? sebab...H belajar dari kesilapan :) ehh.. ehh.. entry tu dah terdelete sudah :D ahahahaha MAK KESAH KE ??? boooo kat kau ! :DD




takkesah lahh apa pun yang terjadi... H relax jer... sebab pelajaran lagi penting sekarang ni... konsep sekarang ni " mak okay jerr!" "mak malas nak layan kau nyah" hahaahhaa


okay .... fokus H !! town planner...... not DESTROY PLANNER ! hahaahah ~
takkesah apa yang terjadi.... jangan terlalu fokus dekat dia... nnti makan hati :D




ONE MORE ! kerana mulut badan binasa :) walaupun dari azali mulut memang macam #@*$@%)$*% tapi kena jaga mulut tu.. sebab mulut kawan boleh lari ~ thats it... wasalam S ! :)







____atniC eimiM____