LOVE AND RESPECT !

love is quite difficult oke! so dont rushing and respect to me

Saturday, June 18, 2011

HAHAHAHAHA ~ suka kau! :D

MR KAY RINDUU H TAU TAK!
THATS IT :P HAHHAHAHA
keadaan menjadi seperti biasa :p



















____atniC eimiM____

Wednesday, June 15, 2011

BECAUSE U'RE MY ............

ASSALAMUALAIKUM SEMUA ~

Takda apa yang perlu dikotak-katikan lagi :)
sebagai mana awak awak semua tau (tp takda lahh semua) HAHAHA ~
H in relationship.....
but i dont know..... =,="



Sekarang ni hati berbelah bagi..... 
macam macam dalam fikiran ni...... =,="
TAPI YANG PASTI NYA H MEMANG SAYANG MR KAY...
just for 4days ni...dia bad mud.... :'(



THATS MY FAULT ! dah diam! jgn tanya apa dia!! =,="
.
.
.
.
.
.
.
.

HEY MR KAY! TAKRINDUU SAYA ? :)
SAYA RINDUU AWAK :D



then tetibe terjumpa this is " Of course, I'm happy to have you in my life. :"> and I want my Relationship until Marriage. Memories that make you smile, just by thinking about them <3, so millions thank you for the memories :]








SAYANGG ! yeahh! its true... tp bila difikirkan balik apa yang I cakap malam ahad tu...........
i jadi takconfident!! :'(




whatever sayangg!
macam selalu saya cakap......








AWAK TETAP SAYA PUNYA !! :'(













____atniC eimiM____

Tuesday, June 14, 2011

Down Up Down Up

ASSALAMUALAIKUM SEMUA :)

yeah...agak weird H update entry pagi2 macam ni..
teheee ~ :3


Sebenarnya H nak buat homework sikit.. tp takda mud pulak . hahahaah ~ 
hmm...



mud takda..mud hilang..mud pergi..mud down..mud up..
hahaaaaiii........... :'(



give me some space *R2 heheh :p
okay up entry sambil dengar WARKAH - BAU ....



DAMN KAN ? lagi hati H memberontak!! damn!! :'(
hey awak,,, amishhuuu :'(

semalam on hp tp awak senyap je :'(
i buang ego saya....saya text awak. tp awak tetap ignore saya ....



tapi ku terus menunggu...................................................







____atniC eimiM____

Monday, June 13, 2011

SORRY

tau salah saya ~ saya minta maaf ~
saya tunggu call awal sekarang ni . selalu mcm ni kita dah buat supersavers :'(

tungguuu awak........
:'(
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

=,="

Friday, June 10, 2011

OH TERDELETE SUDAH :D

WASSALAM SEMUA NYA :D



hari ni gumbira, sebab class dicancelkan :D hahaahah ~ sujud syukur mak tau tak! :D
taklahh otak H penat memikirkan ketelitian yang harus ada setiap hari .. booo ~ HAHAHHA




so sue dah mandi...shahira pun sama... H ? okay busuk lagi :D hahahaha
actly....takda benda pun.,... saja update new entry kat blog H....


KESIAN blog H TAKDA KAWAN !! Boooooo ~ BAHAHAHAH ~
ehh..ckp pasal kawan..... hmmm...


taksemua nak kawan dengan kita...dan taksemua kawan dengan kita ikhlas :D so.... jangan terlalu cepat nak kata yes !! itu SAHABAT AKU !


kenapa ? sebab...H belajar dari kesilapan :) ehh.. ehh.. entry tu dah terdelete sudah :D ahahahaha MAK KESAH KE ??? boooo kat kau ! :DD




takkesah lahh apa pun yang terjadi... H relax jer... sebab pelajaran lagi penting sekarang ni... konsep sekarang ni " mak okay jerr!" "mak malas nak layan kau nyah" hahaahhaa


okay .... fokus H !! town planner...... not DESTROY PLANNER ! hahaahah ~
takkesah apa yang terjadi.... jangan terlalu fokus dekat dia... nnti makan hati :D




ONE MORE ! kerana mulut badan binasa :) walaupun dari azali mulut memang macam #@*$@%)$*% tapi kena jaga mulut tu.. sebab mulut kawan boleh lari ~ thats it... wasalam S ! :)







____atniC eimiM____

Wednesday, June 8, 2011

STUDIO OH STUDIO

ASSALAMUALAIKUM ~




Secara jujurnya...... start belajar ni sangat memenatkan =,="
taktau kenapa..... mungkin start2 class... projek dah memanjat macam gunung :(
totally H ada dalam bilik ni just untuk mandi,solat,tidur =,="
yang lain semua nya pergi ke kuliah..... dan STUDIO ~ =,="




STUDIO OH STUDIO :D
H memang sayang studio *matakeatas,tangandibahu,mulutsenget!




SECARA JUJUR LAGI .............
agak tough course yang H amik ni,,,
rasa menyesal pun ada .. HAHAAHAHHA ~
tp takpa.....
shira and sue ada....sentiasa bagi kata kata semangat ~ :D




haaaaaaa....tetiba.....rinduu MR KAY pulak :'(
demm! 




abg askar !! bila nak balik dari hutan ?????? :'(
RINDUU SGT !!!! :'(




ehh..jap! nak mandi! lupa! takmandi lagi ! HAHHAHAHAHA ~ daaa



____atniC eimiM____

Saturday, May 21, 2011

SELAMAT JALAN JULIET ~

ASSALAMUALAIKUM :)

Malam ni je tinggal MR KAY nak berFACEBOOK, berSKYPE, berlain lain.. dan sebagai nya :D
so H nak pesan pesan sikit lahh kat dia :')


TAPI........ 18 MAY hari tu ada kuar 4 the last, before dia lapor diri masuk belajar di UNIVERSITI PERTAHANAN NASIONAL MALAYSIA :) sebab tu kat fb H always mentioned abg askar kan ? hahaah ni lahh sebabnya :')




HAHAHAHAHAHA ~ ni gayman mana ntaaa kiteorg nampak time nak beli tiket muve KONGSI kat mid valley :D hahaah ~ MR KAY! tolong jgn pakai macam ni! geliwwww lahhh iteeewwww ! HAHAHA ~


kann? see... H dah ckp ! MR KAY ni eksklusif sikit :D hahaahahah ~ demm!


haaa... nampak tak abg askar H lapar? :p *kaw2 i bagi kat u :p


hihi ~ takboleh tengokkk ! kasi tutup mata MR KAY :') hihi ~

nway dear, YES I DO! i reply text you sambil update entry untuk u :')
INGAT JANJI KITA ~ =,=" 
JANGAN BERANI LANGGAR JANJI TU ~ *nampak tak i macam gangster kongsi tu ? HAHAHA ~

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

maksud nya I AKAN TUNGGU U BALIK BELAJAR :') sekian ~ :DD
haahahaha ~


u ingat tau JANJI TU ! :'(
i will missing you... 5minggu macam apa dah nanti... i p daftar pun u takda :'(



" jaga diri you sayangg! "
" jaga LUTUT u ! lutut nak pakai lama! HAHAHAHAHA ~ okay! serius " 
" jangan kay kay kat sana ! nnti ada orang minat u! i jeles ! "
" solat jangan lupa! "
" ingat ingat i selalu , jangan pernah lupa! sbb i dapat rasa u lupa! " :D
" i do <3 you " * haaaaaaaa.....nak lari masuk bilik lahh! maluuuu ~ :')




untuk u sayangg.... :')':




jaga diri okay :') jaga diri ! :'(
assalamualaikum , mr kay !




dear ,
MELODY :') <3










____atniC eimiM____

MELODY vs MR KAY :)

HALOO ~ assalamualaikum :') hihi ~ 


taknak cite banyak....


MELODY IS me :) ehemm... :D



dan

MR KAY IS abg askar :) hahaahaha





hahaahaha ~  kenapa ???


sebab .... abg askar bagi nama MELODY tu kat H :') 
hahaahahah .... bergaduh duk carik nama :D ~ 


dan MR KAY tu H yang bagi....
shortform for KAY = KACAK ! hahaahahaha ~ aww awww ~

IM SO IN ...... nothing :p


nah.... bagi layan sikit perasaan tu kan... hahaahaha



HAHAAHHAHAHAHA ~

bagi eksklusif sikit ... taknak nampak muka MR KAY yang real :') hihi !


TO BE CONTINUED ...............



____atniC eimiM____

Thursday, May 19, 2011

MATA KE ATAS , TANGAN DI BAHU ! ~ EHH, mulut senget

Bismillah

hahaahah ~ mgkin tajuk entry kali ni macam tettt sikit ! hahahaha tp H taktau kenapa H nak buat entry ni. haahahaha ~ (menyampah gilerr minah gigi arnab ni,dok gelak je dr td) WHO CARES? :D


Now dah jadi trend orang ckp kan,? ayat memerli dari si OH! YEAH!... hahhaaha 
contoh : aah mmg nak tgk tv ni taknak tukar2 baju sekolah ni mak ! *mata ke atas,tgn dibahu

HAHAHAAHA ~  takda apa yg kelakar pun :D hahahahahahahahaha ~



then .... H just mengkaji balik ..*cehh! mengkaji! ahahah mcm celaka je ayat !!



sebenarnya... kita tertinggal ayat satu lagi lahh =,=" 
selalunya orang akan cakap.....


mata ke atas.... tangan di bahu ..... ohhh.. so akan jadi macam ni......


haa.... seeee ~ kalau buat macam ni.. taknampak lahh ke-perli-an nya tu kan ? .....



SOOOO............. kalau nak bagi perli kaw kaw punya wa cakap sama lu..... buat macam ni..
ayat dia .... MATA KE ATAS, TANGAN DI BAHU, MULUT SENGET ~


haaaaaaaaa....macam ni baru nampak ke-perlia-an tu.. hahaaha atau pun macam ni .....


hahahahahah ~ ni dinamakan perli TEROOKKK ! :D hahahahah ~ mulut ternganga mcm apa dah ..... or...


HAHAHHAHAHAHAAA ~ LMAO !! ni bukan perli dah .. emotions disebabkan makan ayam penyet! :DD


hahaahaha ~ bila gambar korg aku besarkan! sebab ni perli TERROKK ni ! hahaahaha ~



okay .. tu je untuk jam ini .. ada lagi nak diupdate :) hihi ~ daaa
.
.
.
.
.
.
.
.

dahh lahh ... =,='

|
|
|
|
|
|
|
|

ehh ehh..takphm bahasa pulak ! aku te mu kang ~ :D haahaha daa ~




____atniC eimiM____

Monday, May 9, 2011

TAAADAAA ~

ASSALAMUALAIKUM ~ ciao ~ 

OKAY ~
marah marah ?? hahahah ~ baby B jangan lah marah H, bukan taknak update this blog but quite busy lately ni :)

SOOOOOO MAANNYYYYY THINGS H NAK SHARE...!
teheee ~

FIRST : UTM UTM UTM UTM UTM ! hahahhah



LAST FRIDAY , im so excited !! SO SO ! VERY VERY ! paham ? ahahaha
sebab Alice yang jadi penyokong penuh .. ahahaha

" H          : ALICE !! U KNOW WHAT ! MY UPU RESULT WILL BE KNOW BY 12.. TODAY.. HEHE"
" ALICE : MIMIE !! WHAT YOU WAITING FOR ? CHECK NOW!! "
" H          : ERR..ITS TOO EARLY LAHH ==" *DIA NI EXCITED BENORR :D "
" ALICE : ITS OKAY MIMIE ! CHECK  SAJEEEE "

Sebenarnya Alice tu boss H, hahaha :D taktau kenapa dia excited sangat.. padahal baru jam berapa kot .. 10 lebih rasanya time tu.... So dlm 1130 macam tu dah start jeling2 web UPU . ahahaha :D
then seriously , tepat2 12 tgahari Alice " mimie !!! bukak cepat " hahaahha....
okay H bukak... tapi......... line dia.... busy kemain lagi ==" 1230 baru dapat masuk line =="
demm ~ aku ni dah lahh excited *gara2 alice,aku terpengaruh ! ahahahahah

then... bismillah.. hehe ... 



NO. KAD PENGENALAN / MYKAD:
NAMA:HAZLINA ANIZA BINTI MOHD HAZLAN

TAHNIAH!

Anda telah berjaya ditawarkan program pengajian seperti berikut :
T2340 - DIPLOMA PERANCANGAN BANDAR & WILAYAH
 
UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA (UTM)

URL SURAT TAWARAN
 - http://www.jpt.utm.my


WOW !!!
OM JAYYYYYYY !! :D hahhaha
H minta UITM tapi dapat UTM :)
hihi ~ LAST FRIDAY was my demm demm happy day ! hahahaha


then... semangat ni.. call ayah dulu.. ahahaha :D
then call mak..mak takpick up.. solat...
ehh.. kak long ! haahaha :D call dia.. sebab dia yang isi kan UPU H, hahah ~
sangat bersyukur ! serius punya ....


Ini semua untuk mak dan ayah H :')
nway .. ni dia dialog alice : " wahh !! mimie ! u accept ! u accept ! bukan senang mau masuk UTM ~ actly H still tertanya - tanya.. knp dia ni excited sangat ? ==" haahaha
okay .. mula lah kisah H menempuh alam Universiti nanti. hihi ~



SECOND : HAPPY MOTHER DAY ! heee
H gaji takmasuk lagi.. ahaha so H cakap kat mak... Mimie takbagi apa apa kat mak, hee ~
Mimie bagi UTM ni je boleh mak ? :') hihi ~
haloo !!! ALICE BAGI GAJI I CEPAT !!! ahaha
nak beli barang wei ! LAPPY..........baldi.....kasut......baju kurung......... ehh ~ semua lahh (tetiba) haahahaha ~
then today memang sangat pack ! bangun jam 9, then settle up rumah ni.. kemas2 semua... masak... dalam 2 lebih macam tu mak dah siap.. hihi ~
p mana ? p shoping barang utk H lahh.. ahahaha ~

excited ??? halooo ?? 29 MEI ni dah lapor diri okay !
so slow slow lahh beli barang .. kan kan ? :p hihi ~
secara jujurnya .. H memang excited sangat.. tapi sedikit takut ==" sebab.......
okay UTM tu bukan u biasa okay.. dah tentu2 sana semua budak gilaaa pandai =="
H ni.... haih ~ ntaaa lah... still takpercaya dapat masuk sana ! hahaaahaha ~

so.....H and mak borak borak sambil nak p LRT .. ke CHOW KIT ...
tetiba mak cakap " mimie! mak rasa nak nangis time mimie cakap dapat masuk sana "
OMG !! :'( okay lookk......

FAMILY h... sorg pun takda masuk U buat setakat ni..... so H orang pertama ~ :'(
H bagi habisss punyaaaaaa time SPM... now H dapat jugak :')
H takmalu kalau orang tanya .....
" wahh ! kamu yang dapat 7a tu ye ? bagus2! ayah mak kerja apa ?
mak kerja housekeeper.. ayah kerja sendiri.. bwk lori "

who cares ???
even mereka kerja macam tu... dorg still bagi H pendidikan.... sampai macam ni ....
okay tu lahh dia .. H membesar dengan duit pelukis pelan dulu , then baru bawak lori :')
hihi ~ THANKS AYAH ! MAK !

mimie selalu terpesong kalau bercerita =="
okay sambung balik.. hahaha ~
then H sampai chow kit.. p cari kain.. nak buat baju kurung... ahaha !! excited kan ?? :D
tiap kali kuar kedai .. mak mesti kira duit dia. ahahaha :D
barang yang takda kena mengena H beli sekali.. ahhaha :D

kain dah...tudung dah..pakaian dalam dah.. :)
so.. shortlist :

-kasut sukan.
-barang mandi.. BALDI JGN LUPA! aahahahaaha ~
-lappy.

tu je kot ~ yg lain memang semua guna duit H beli sendiri dengan abang askar :P dia 21 MEI ni masuk UPNM so bila lagi nak jumpa.. :) hihi ~
then hari ibu pulak hari ni... so kira kuar dengan mak sekali spent time lahh :p hihi ~
ayah..kakak..abg jaie.. tinggal rumah :p HAHAHAHA ~

then tadi ada makan makan kat rumah kak mona...
well ~ abang saya akan bertunang :') hihi ~ so merisik maca tu lah..
but .. not too merisik lahh :D hahaahaha
So memang sangat pack hari ni.. balik2 isi borang pulak ...
untuk masuk u ni macam apa je ...
kena print 44 helai ==" serius ... macam .. watehel ?? ==" ahahaa
biasa lahh kerajaan :) hihi ~ kita takmampu nak swasta.. swasta bagi duit.. papppp! dorg settlekan.. *matakeatas,tgndibahu,mulutsenget
HAHAAHAHAHAHAH ~

i really dont care..kalau swasta :)
so hari yang sangat memenatkan..


NWAY ~ ALLAH ! thanks to you :')
i will do my best !!!


nah youtube bagi kasi dengar sikit :) dengar betol2 lirik dia.. dan video dia tu .. :)




from hinder - WITHOUT YOU :')



____atniC eimiM____

Sunday, May 1, 2011

NAHHH ~ HAMBIK KAU ! NAK SANGAT KAN ??



NAH ! HAMBIK ! NAK LAYAN SANGAT KAN PERASAAN TU KAN ? HAMBIK KAU ! HAAAA.. BONGOK PUNYA MIMIE ! DAH LAHH TU ! NAK INGAT INGAT LAGI BUAT APA ! DIA PUN DAH NTAA MANA HALA NTAA! NTAA NTAA ADA AWEK LAIN PUN ! BONGOK ! TU LAHH ORANG CAKAP JANGAN BERCINTA! SAKIT ~ PERIT ! DEGIL ! NAK SANGAT KAN ? HAMBIK KAU ! TELAN LAHH KAU SORG SORG MALAM MALAM MACAM NI ! SURUH DELETE SEMUA GAMABAR TAKNAK ! KALAU DIA SAYANG TAKDA DIA BUAT LAGU NI KAT HANG ! PUUUIIII ~
KBYE

Thursday, April 28, 2011

MOOD : HAPPY JE HARI NI :)

hahaahaha ~ geli kan baca ??

takda apa yang diperkata dan diperkotakkatikan :D
saje bagi entry baru :) sebab H bosan ~  !!!

ada ehem2 bagi lagu ni kat H :) hee ~
thanks beb ! tapi saya masih belum puas menikmati kehidupan secara solo :)



OKAY ! SAYA GERAM! SEBAB TAKTAU NAK BESARKAN VIDEO NI !! DEMMMMMM !!!!



tapi takpa lah... yang penting lagu agak bermakna buat kita wak :') thnks awak ! wuuu.. jadi isteri awak ye ??

hehe...... BAK 15K !! hahahaha :D kalau nak saya , jumpa lah mak dgn ayah saya , Mereka yang habiskan 

duit besarkan saya :') hihihi... dan ayah dah berusaha hantar saya p kerja dengan lori dia :) hasil lori yang 

membesarkan saya :') so....................

hihi... alu aaaa nak cakapp............... :D


LU PIKIR LAHH SENDIRI ~ ahhahaahhaha




p/s : no... jangan buat begitu ! sebab saya nak pegang segulung master dulu :) insyallahhhh ~




____atniC eimiM____

Wednesday, April 27, 2011

HIHI ~ JADI BANGANG SEKEJAP

ASSALAMUALAIKUM SEMUA :)

HIHI ~ MESTI ADA YANG RASA NAK TAMPAR BACA TITLE H KAN ??
hahahaha suka hati lahh :p

ehem ehem ~ *aku harus berbahasa indon... emang entry ini untuk dia :D
HAHAAHHAHAHA

iyaa... aku kenal sama kau lang , jadi nya....
kita sudah bersayang - sayang pulak :DD
tapi lang ..... jangan ucapin sayang kamu langg :'(
kerna aku enggak mau di sakit lagi :'(
cukup lahh kenangan lama ku lang :')

mimie, bisa sayang kamu lang.
hahhaha.. tiba tiba mimie rasa macam aku ni acha septriasa, kamu irwan syah lang ! HAHAAHAHAH

dengar baik baik ya dong sayangg :)
- mimie . seronok bangat berkawan ama kamu lang.
- mimie . mau kamu jujur dalam persahabatan kita .
- jangan bilang apa apa yang berkaitan sama perasaan , sebab lang , ianya bisa hancur kan aku lang ! 
- semoga kamu faham apa yang mimie tuliskan ni :)
- akhir sekali , mimie memang sayang kamu lang :) thats it :)


semoga kamu berjaya dalam hidup lang , CEPAT DATANG RUMAH MAK LONG ! kita bertemu di sana ya :')


hee.. SEMOGA KITA KAWAN TERUS :) <3









____atniC eimiM____

Sunday, April 17, 2011

OKAY MACAM NI LAHH.....................

TAKPAYAH NAK BERCERITA LAGI DEKAT ORANG SEMUA .. YANG ORANG NI SALAHH , ORANGG TU SALAH ! STALKER SANA ,, STALKER SINI !!


benda dah takda apa ... buat apa nak kenang lagi , biar dia dengan life dia , aku dengan life aku !
tu jangan nak bercerita kat orang tu ,, orang tu pun sibuk add .. 


APA NI SEMUA ????? =,=" paham tak,, apa yang kau buat semua ni , MACAM BUDAK2.!
kata dah besar ??? tp perangai macam budak budak lagi .come on *****!


aku ni budak budak pun, still relax lagi ,, tp kau yang lebih2 !
kawan kawan kau pun sibuk lahh, nak memaki hamun, kutuk mengutuk kat **!
aku rasa semua tu bawak dosa kat kau je .. sbb kau yang mulakan dulu !


semua tu BUKAN CARA AKU .! tu je ... kau just move on dengan life kau sudah lahh. aku pun ada life baru , sama sama panjang lagi cerita dalam dunia ni ,
BELAJAR TERIMA HAKIKAT ! 




aku bukan apa , penat lahh nak melayan . tu kawan kawan kau blame orang tu, orang ni , kalau kau TAKBERCERITA orang taktau , 
takda lahh macam skrg ! SEMUA HURU HARA SEBAB KAU *****!!




aku ada tahap sabar aku ,! kau malas nak cite banyak ni .
ni je lahh mampu aku ckp ! kau fikir sendiri lahh. 
SO UNTUK KAWAN KAWAN KAU TU, berhenti lahh sakitkan hati orang! tu je ! 
maaf terkasar bahasa dengan kau ***** ! ;')




AKU RELAX SAJE> KAU PUN PATOT !! 

Friday, April 15, 2011

DAMN !

SUMPAH RINDU DIA ! :'(
SUMPAH RINDU DIA ! :'(
SUMPAH RINDU DIA ! :'(
SUMPAH RINDU DIA ! :'(
SUMPAH RINDU DIA ! :'(
SUMPAH RINDU DIA ! :'(
SUMPAH RINDU DIA ! :'(
SUMPAH RINDU DIA ! :'(
SUMPAH RINDU DIA ! :'(
SUMPAH RINDU DIA ! :'(
SUMPAH RINDU DIA ! :'(
SUMPAH RINDU DIA ! :'(
SUMPAH RINDU DIA ! :'(
SUMPAH RINDU DIA ! :'(
SUMPAH RINDU DIA ! :'(
SUMPAH RINDU DIA ! :'(
SUMPAH RINDU DIA ! :'(
SUMPAH RINDU DIA ! :'(
SUMPAH RINDU DIA ! :'(




AND THE LAST - bodoh nya aku !

serius , H rinduu dia ! rinduu sangat ! rinduu sangat ! hati masih untuk dia ! bodoh betol ! knp H still boleh rinduu kat orang mcm dia ?? H ketepikan semua yang ikhlas sayang H sebab H nak tunggu dia ! SORRY L ! i have to . AKU HARUS JUJUR ! BODOH BODOH BODOH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tuesday, April 5, 2011

pahal kau ni mimie ???????

PAHAL DENGAN H HARI NI???????? NO HARI NI...SEMALAM PUN! INI SEMUA PASAL HATI .... :'( PERNAH RASA TAK HATI KITA SAKIT SECARA TETIBA BILA INGAT KAT ORANG YANG KITA SAYANG TIME DULU DULU ,, AND HATI KITA BERUBAH TERUS,.... DAN HARI MENJADI SANGAT PERIT................. :'(




THE END

Wednesday, March 30, 2011

wow ! blog aku berhabuk !

hoi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oke sorry ! sebab ? nlog H berhabuk , bersawang , so now H nak kasi cat sikit , bagi ada warna warna indah sikit :p hahaahaha
whatever lahh mimie ! membebel je =="


starting takpayah panjang2 ! sebab bukan ada orang baca pun , haahahah H je yang syok sendiri :P

Thursday, February 24, 2011

ALALALALALALALA ~ handsome nyeeee dieeeee :D

AHLAN WASALAN :)

oke , just nak luahan apa yang H rasa sekarang ni , taksangka pulak akan jatuh cinta lagi HAHAHAHA ~
oke ,, ehh ehh .! pasal cinta palsu tu H dah start lupakan lahh. hahaha SERIUS , ini kali pertama H lupakan dengan cepat sekali hahahaa taksmpai sebulan ! :D
ye lahh , before this dengan si A tu bukan main lagi susah nak lupakan sampai 2 tahun menyingle :D ahaks ~ hmm . myb ALLAH bagi kekuatan untuk H lupakan cinta palsu H ni .. hmm ==" *tetiba sebak pulak rasanya :'(


oke ! back to ALALALALA :D hahahaks
haa.. serius ! hati ni lain sangat bila dengan dia ! hahha ke aku tengah mabuk cinta ?? HAHAHAHAHA
tak tak ! H berada di dunia yang nyata oke ! sebenarnya , betol kata orang JODOH takkemana ~ haa cite nyee.. H kenal L ni dah lama jugak , tapi takda lahh lama sangat pun , last year ,! haa yealahh lastt year :) 

hahah ! dia punya nak mencari gf dia add H  then H app! tanpa was was,, sebab H ni nak app orang tgok jugak , sebab taksuka orang takkenal main add je . tapi L ni H pakai app je :D ahaks , then semggu dah couple dengan cinta palsu , baru kami jadi takkeruan maksodnya di sini , hati masing2 macam " ohh! dear! takpalah! ada jodoh takkemana " ahahaha

then kami slow sikit contact sebab masing2 taknak lah dituduhh sebagai pendusta dan perampas !! haa. then after H sakit sakit hati manja *larilarianaknakhentukkepaladia ahahaha kami contact balik :) yeahh.... rasanya betol lah orang cakap ! jodoh takkemana , just for now H just relax je , taknak dah rushing accept cinta . haa . itulah sebenarnya sekarang ni , 

nak kenal hati budi dia dulu :) alalalala.. tapi dia kan buat H melted tau ! hahaaha :D kacak nyeee lahaiiii ....... :D




















heee.. serius H rasa " OH ZUHAILY! MASUK MINANG SAYA JE K , KITA TAKPAYAH BERCINTA " hahahaha ~




perfect two :) *sorry takpandai nak besarkan video ni :)




____atniC eimiM____

Wednesday, February 23, 2011

terkenang ! HAHAAHHAHA ~

oke . tetiba H nak update pasal benda ni , ni semua pasal ura ura RESULT SPM KUAR 28.2.2011 ni . ahahahaha ! very shity lahh you all ! nak tau H boleh bantai mimpi , HAAHAHAHA *sila gelak sebab result nya 2A saja , dan ada gagal :D ahahahah
OMGEEEE ~~ minta tolong lahh jangan bagi saya result macam tu , sedih mak saya ! =.="


ehh..ehh boleh sambung pasal big title ni boleh tak mimie ?? *ishh..
hahaaha. oke H terkenang tahun lepas punya story , di mana time tu tengah sibuk pasal UPU , matrik dan sewaktu dengannya ==" 


haa...MATRIK lah cerita sebenarnya .! pagi tu dengan muka ceria bagai kuar rumah , taktahu apsal hari tu happy semacam , myb sebab dapat tau paper sains H dapat A ! ahahahah OUCHH ~ oke ! H memang minat sains ,, tapi tu lahh time PMR dulu taknak buat betol betol , haa amik kau mendapat kelas sastera! hahaha oke what class tu , at least environment mereka sangat oke :)


oke turn to MATRIK blablabla... sebab BUDAK sains tulen lahh hati H tersentap ! F you lahh sains tulen ! AHAAHA sambung balik ,.. oke tetiba sampai tapak perhimpunan classmate H cakap . " ehh,whatsup mimie ? u look beautiful today ! (eheh takda lah memain je ) hahaha! No no,,dia gtau pasal matrik , sebab H memang bercita cita nak masuk matrik sebab fikir boleh save masa , haaaaa..


Then ada budak class M bagi borang isi nama untuk beli no pin matrik.. dengan pantas nya H grab paper tu , dengan harapan nama H bukan paling bawah sekali , :D hahaha . then bila start nak tulis nama ( nama penuh : H ..... ) budak tu suruh berhenti tulis , hati panas , kepala gila ni . tanya kenapa wei ??


Dia jawab kau bukan budak sains tulen , buat apa nak tulis nama , kelas m je ! uishh..dalam hati time tu .. toksah cakap lahh kan .. ahahah segala makian, tomahan H puii puii kat dia ! haaa.... HOI ! INGAT BUDAK MACAM AKU NI TAKLAYAK KE WEI ? JANGAN LAHH HINA SANGAT BUDAK LOW MACAM AKU , ALAAA...AGAMA KAU SAMA MARKAH JEEEE DENGAN AKU ,! *oke agama je k ! lain dia tggi =,="


Sentap sungguh hati ini , padahal cikgu cakap isi je , if ada rezeki dia pilih , sebab aku ada akaun, just takda add math ==" haaa.. HAAAHHAHAAHA , lawak kan ?? hahaha aduhh.. ini semua sebab korang lahh wei .. sapa ?? KORANG LAHH :












____atniC eimiM____