LOVE AND RESPECT !

love is quite difficult oke! so dont rushing and respect to me

Thursday, February 24, 2011

ALALALALALALALA ~ handsome nyeeee dieeeee :D

AHLAN WASALAN :)

oke , just nak luahan apa yang H rasa sekarang ni , taksangka pulak akan jatuh cinta lagi HAHAHAHA ~
oke ,, ehh ehh .! pasal cinta palsu tu H dah start lupakan lahh. hahaha SERIUS , ini kali pertama H lupakan dengan cepat sekali hahahaa taksmpai sebulan ! :D
ye lahh , before this dengan si A tu bukan main lagi susah nak lupakan sampai 2 tahun menyingle :D ahaks ~ hmm . myb ALLAH bagi kekuatan untuk H lupakan cinta palsu H ni .. hmm ==" *tetiba sebak pulak rasanya :'(


oke ! back to ALALALALA :D hahahaks
haa.. serius ! hati ni lain sangat bila dengan dia ! hahha ke aku tengah mabuk cinta ?? HAHAHAHAHA
tak tak ! H berada di dunia yang nyata oke ! sebenarnya , betol kata orang JODOH takkemana ~ haa cite nyee.. H kenal L ni dah lama jugak , tapi takda lahh lama sangat pun , last year ,! haa yealahh lastt year :) 

hahah ! dia punya nak mencari gf dia add H  then H app! tanpa was was,, sebab H ni nak app orang tgok jugak , sebab taksuka orang takkenal main add je . tapi L ni H pakai app je :D ahaks , then semggu dah couple dengan cinta palsu , baru kami jadi takkeruan maksodnya di sini , hati masing2 macam " ohh! dear! takpalah! ada jodoh takkemana " ahahaha

then kami slow sikit contact sebab masing2 taknak lah dituduhh sebagai pendusta dan perampas !! haa. then after H sakit sakit hati manja *larilarianaknakhentukkepaladia ahahaha kami contact balik :) yeahh.... rasanya betol lah orang cakap ! jodoh takkemana , just for now H just relax je , taknak dah rushing accept cinta . haa . itulah sebenarnya sekarang ni , 

nak kenal hati budi dia dulu :) alalalala.. tapi dia kan buat H melted tau ! hahaaha :D kacak nyeee lahaiiii ....... :D




















heee.. serius H rasa " OH ZUHAILY! MASUK MINANG SAYA JE K , KITA TAKPAYAH BERCINTA " hahahaha ~




perfect two :) *sorry takpandai nak besarkan video ni :)




____atniC eimiM____

Wednesday, February 23, 2011

terkenang ! HAHAAHHAHA ~

oke . tetiba H nak update pasal benda ni , ni semua pasal ura ura RESULT SPM KUAR 28.2.2011 ni . ahahahaha ! very shity lahh you all ! nak tau H boleh bantai mimpi , HAAHAHAHA *sila gelak sebab result nya 2A saja , dan ada gagal :D ahahahah
OMGEEEE ~~ minta tolong lahh jangan bagi saya result macam tu , sedih mak saya ! =.="


ehh..ehh boleh sambung pasal big title ni boleh tak mimie ?? *ishh..
hahaaha. oke H terkenang tahun lepas punya story , di mana time tu tengah sibuk pasal UPU , matrik dan sewaktu dengannya ==" 


haa...MATRIK lah cerita sebenarnya .! pagi tu dengan muka ceria bagai kuar rumah , taktahu apsal hari tu happy semacam , myb sebab dapat tau paper sains H dapat A ! ahahahah OUCHH ~ oke ! H memang minat sains ,, tapi tu lahh time PMR dulu taknak buat betol betol , haa amik kau mendapat kelas sastera! hahaha oke what class tu , at least environment mereka sangat oke :)


oke turn to MATRIK blablabla... sebab BUDAK sains tulen lahh hati H tersentap ! F you lahh sains tulen ! AHAAHA sambung balik ,.. oke tetiba sampai tapak perhimpunan classmate H cakap . " ehh,whatsup mimie ? u look beautiful today ! (eheh takda lah memain je ) hahaha! No no,,dia gtau pasal matrik , sebab H memang bercita cita nak masuk matrik sebab fikir boleh save masa , haaaaa..


Then ada budak class M bagi borang isi nama untuk beli no pin matrik.. dengan pantas nya H grab paper tu , dengan harapan nama H bukan paling bawah sekali , :D hahaha . then bila start nak tulis nama ( nama penuh : H ..... ) budak tu suruh berhenti tulis , hati panas , kepala gila ni . tanya kenapa wei ??


Dia jawab kau bukan budak sains tulen , buat apa nak tulis nama , kelas m je ! uishh..dalam hati time tu .. toksah cakap lahh kan .. ahahah segala makian, tomahan H puii puii kat dia ! haaa.... HOI ! INGAT BUDAK MACAM AKU NI TAKLAYAK KE WEI ? JANGAN LAHH HINA SANGAT BUDAK LOW MACAM AKU , ALAAA...AGAMA KAU SAMA MARKAH JEEEE DENGAN AKU ,! *oke agama je k ! lain dia tggi =,="


Sentap sungguh hati ini , padahal cikgu cakap isi je , if ada rezeki dia pilih , sebab aku ada akaun, just takda add math ==" haaa.. HAAAHHAHAAHA , lawak kan ?? hahaha aduhh.. ini semua sebab korang lahh wei .. sapa ?? KORANG LAHH :












____atniC eimiM____

Tuesday, February 22, 2011

WHAT EBERRR ~ kata abi hurairah

TENGOK SENYUMAN SAYA NI , NAMPAK SAYA HAPPY BUKAN ? :) TAK TAK, SAYA BERLAKON JE , HATI SAYA TAKBOLEH SENYUM LAGI . . . .



This is for the broken hearted. I know how you feel. Empty, betrayed, and no happiness whatsoever. You don't want to laugh, because you know it's not going to help, but you don't want to cry, because it will just make you feel worse. You feel like your heart is falling apart, but not only that, but you know soon your life is going to feel like it's falling apart too. You don't think it will ever end, and no matter what this person has done to you, it feels impossible to stop loving them. And everyone wonders why if they have hurt you so much, then why do you still love them. That's the confusing part, you don't know why, you just do, and the people who hurt you the most, and normally the ones you love the most. And then, after a few weeks, you finally feel a sense of relief, like you're getting happy again, but you know inside that you're just going into denial. And after a few more weeks, you're back to where you were an empty soul and teary eyes. You thought you got over them, but really, you just stopped showing it. And you can't help but to show it again. It leaves deep scars on your heart that are there forever. And no one understands how you feel, and how deep you are hurt, no matter who they are, because it hasn't happened to them And even if it has, every broken heart is different. They don't know the true pain you feel and carry each and everyday now, so you learn that basically you are alone with all this. And the feeling starts to overwhelm you, and suddenly you just break down, right there, because you know you've had enough, the tears just instantly start flowing, and you're to the point where you don't care who see's. Because you've spent so many nights lying awake in bed, and so many days being haunted by the scars and fear of rejection. And in the midst of all these tears, you know that its not helping any, and it's not going to bring them back, if you ever even had them in the first place. After about a million tears have been cried, you finally pull yourself back together and keep going. Your throat starts to clench and your eyes burn with the tears you are trying to hold back. Everyone says, "It will be okay…” But you know it won't. And that’s the truth, it won’t. And you look back on all of the hurt you had from this, and you realize that people are horrible. You're still hurt, but you've learned to hide it so that everyone thinks you are okay. So now every time you see this person, you know you still love them, and you feel a slight tingle in your heart yearning for them to love you, screaming out, but for some reason they don't hear it. And then you sit back and wonder how one person could have caused all of this...

i have to move on , come on mimie ! dont think about him anymore ! u can do it !!! pleaseee...



move on MIMIE !!!







____atniC eimiM____

Sunday, February 20, 2011

FIL again ! takterancang ==" HAAHHAA ~

oke ! ntaa ==" tetiba FIL again .. tetiba je ~ tapi cetttt ! takda makna nya !
FUCK OFF kalau FIL lagi ==" 
bila kuar sekali semalam dengan L , oke serius ! rasa FIL ! perasaan tu sama macam cinta palsu H yang masih merah berdarah dekat hati ni .! please ! FIL jangan datang dekat H ! H taknak ! H dah cukup pedih, perit ,. ! H taknak oke !!! L terlalu baik , dan dia nampak macam taksesuai dengan H , H jahat , dan L baik ... haaa........ 
come on my heart , please dont let me away to FIL ! its too hard , tapi H dah FIL ni ,! macam mana ni .................. ==" there are some pictures from us , :















KAMI TAKRANCANG NAK PAKAI BAJU SAMA COLOUR ==" persoalan terlalu banyak sekarang ni :'(



____atniC eimiM____

HAPPY ALL THE WAY ^_________^

ahlan wasalan :D
assalamualaikum :)

oke macam ni cerita dia  :




pergi REDBOX KARAOKE , pavillion kuala lumpur bersama zuhaily mansor *<3 hahaha , zulaikha zulkifli , hazlina asna , danial hoyeh , hadi hoyeh , faiz hoyeh DAN eman hoyeh :p







dan setelah penat melalak , vroom vromm ke TAMAN LAYANG LAYANG di kepong . thats it :)
ehh ehh , jap ! HAHAAHAH ~ buat pengakuan dekat sini , zuhaily kacak semalam ! HAAHHAHAHAHAA ~




____atniC eimiM____

Friday, February 18, 2011

new life ^_____^

ASSALAMUALAIKUM . . (!)


hee.. H just nak jadi orang yang baru :) oke . kali ni H nak cerita pasal hidup baru :)) yeah ! my new life . lupakan yang lama ! kenapa ? sebab H kena move on ,.. dia yang suruh H move on dengan hidup baru . so H kena buat demi kebaikan bersama :) maka bermulalah ...


pada 16.02.11 ni yang terjadi :  hahaah 
malas nak cerita , korg tengok sendiri lahh ehh :p




first tempat di dataran merdeka .. ika punya plan oke ! hahaa. tapi best ! sangat cool . walaupun panas :D hahaha ~ DORG SUKA NAIK FERARRI H :)




ni lah dia kawan kawan yang memberi LAWAK BODOH tengah2 panas ==" HAHAHA ~ love you guys :* dari kiri , faez , danial , ika :))




ni apon belakang chow kit :p danial sangat suka pose macam ni ==" like shity kan ? :D HAHAHAHA ~




HAHHAA ~ ini lah dia pelancong dari melbourne ! sebab tu dia excited bila H bawak dia pergi JAM BESAR ! HAHAHAHAH ~




comel kan badan dia ? hahaha ! actly dia baru lepas kena demam tercampak ! AHAKS ~ hahaahaha tapi ajak jugak gerak sama pergi gedik2 HAHAAHA




dan ini lah H ! haahahaha ! teringin jadi monalisa ! BAHAHAHAHA ~




HAHAAHAHA ~ dan maka sampai lah kat CENTRAL MARKET pulak ! haahahha :p jauhkan kiteorg jalan2 :p hahahha F for you !




ika bersama pokok nya ! HAHAHAHA ~ ehh ehh papa selit =="




HELL YEAH ?!! hahahhah my turn my turn ! hahaaha ! tapi sedang syok mengeshoot .. tetiba H nampak " please do not shoot photo "
hahahahaah :D apa lagi LARIKK lahh :p




taraaaaa ~ ~ ~ hahaah ! kat pekeliling lah pulak ! hahaha ! plan nak pergi bukit tunku , tapi macam nak sesuai lah pulak dengan kteorg ni ! AHAHH then call leey *my good friend ! pick up dia kat sana dan pergi lah ke SENTUL PARK ! huhu ,, berangan naik KSR bukan pemilik sebenar ! HAHAHAAH




leey segak bersama KSR nya :D ahahah ! sweet word dari dia " mimie je nanti perempuan yang naik belakang ni haa..sambil tunjuk seat belakang " :) ily beb :)




on our way to SENTUL PARK :) sempat lagi ==" durhh :DD




PALING PALING SUKA POSE NI ! hahhaaha. nampak sangat H dan leey suka menggediks depan kamera ! ahahahahahaha





oke ! H teringin nak pakai purdah ! SO WHAT ?? HAHAHAHHA ~ give u my mid finger :p




                                    THIS IS MY SWEET MEMORY ! THATS IT :)




hahaahahah ! muka macam tenuk je masing2 :D !!#@$^&^ ! the end :)








____atniC eimiM____

Thursday, February 17, 2011

terima kasih :)

oke , mula mula H nak gtau .. H oke lahh :) walaupun petang tadi rasa nak  

sepak sepak di D tu ,, H tetap oke .. haahhaah ~

kita takda jodohkan awak awak awak ????? *mata ke atas,,tangan pegang 

bahu.! =..= 


mostly , nak terima kasih kat AMAR :) my sweet bestie :) dia lah selalu dengar 

masalah cinta palsu H ni , sampai dia cakap "KAU NI AKU PANG JUGAK" 

hahahahaaha thanks amar .. his quote = you ! fikirlah ! mana yang baik buruk ! 

sekarang ni kejar cita cita dulu oke dearest mimie ? :)



terima kasih jugak kepada abg ariel ! dia bagi semangat yang luar biasa ! H 

terharu gila, even dia just kawan baik abg H merangkap anak kesayangan mak 

*pls lah ! :D thanks abg :) his quote = mimie ! come on ! i have wonderful 

family .! they loves you baby! dont cry ! just think your future ,! study lebih 

penting! oke mimie? 


terima kasih kakak! :) dia ada sentiasa bila H nangis bagai nak gila ! 

hahaahhahahahaha hmm,,.her quote . actly nothingmm tapi letak je lahh ! 

ahaaha = nangis je mimie ! kakak tau tu puaskan hati kau !



tieya and mia sygg .. terima kasih jugak .. bagi semangat baru ! :) i do love 

you all beb :) the quote = mimie ! aku tau kau kuat ! jangan putus asa k ! 

cinta taksemestinya memiliki :) good for you daripada terseksa dengan si D tu 

,kan ? :)



ika jugak ! mimie sayangg ika ! walaupun kita baru kenal ! mimie suka ika ! 

huhu ika ni kawan baru H ;) dia sangat tabah orangnya :D her quote = ahh ! 

mimie buat bodoh je ! dia bukan sayang kau pun ! if dia sayang dia akan try 

untuk cari jalan betolkan hubungan korg ! CINTA PALSU je tu ! dah dah ! dia 

bukan yang terbaik k !



and lastly abg nazri :) huhu, abg nazri tau kisah nya ,,, tapi not much lahh ! :) 

him quote = mimie ! jangan nangis ye ! kuatkan hati tu k ! :) 



H oke je , just terduduk bila fikir apa yang dia cakap kan , luahkan ,! sampai 

hati dia ! sebelum ni tak pernah langsung dia macam tu, tapi ya lahh, pernah 

orang gtau H , benda baik memang selalu datang dan oergi dengan cepat !

so H redha ! H oke lahh ! jangan risau ! ^_____^ 



H sedang belajar menerima kenyataan .. belajar dari kesilapan yang lalu..  

jangan terburu buru menerima CINTA PALSU ,, haa itu lahh dia :) 

tapi kalau one day D kembali atas nama JODOH. H sedia terima dia, dan beri 

peluang dekat dia ,, even sekarang dia buang H macam sampah ! LANGSUNG 

takbagi peluang dekat H . :) H redha ,, TERIMA KASIH YANG MASA ESA,..sebab 

selalu berada bersama H . pada Mu kau memohon ya tuhan ku. kuatkan 

semangat ku :)




____atniC eimiM____

Tuesday, February 15, 2011

not in mood

oke..taktahu nak start macam mana ,, tapi hati memang taksedap hari ni :'(
teringat pasal semalam, DEMM ! H lemah sangat bila fikir pasal CINTA PALSU ! sangat lemah,..
H akui semua tu,, when he do his confess,,,,, GOD !!!! terduduk sorang sorang dekat hospital , !!
H try to prevent perasaan yang sakit ni ,supaya memory lama terjadi balik ! FUCK !
H taknak jadi macam dulu , menangis sebab menagih cinta orang yang sememangnya bukan untuk H !
oke ! D......saya redha ! apa keputusan awak,,,, Hati awak yang berubah ,! bukan saya ! Saya kena jadi kuat untuk terima segala keputusan awak ! SAYA MUSTI ! tapi boleh awak tau ?

SAYA SAYANG AWAK SANGAT2 ! TERPERNAH FIKIR AKHIR KITA MACAM NU , PELUANG DAH TAKDA DALAM HATI AWAK KAN ? SAYA SAYANGG AWAK D .! :'(


awakk.....kalau dah kita takboleh bersama lagi, oke ! saya terima..tapi hati saya tetap takboleh ! awak yang terakhir,,tp jodoh kita taklama kan ? :") takpalah,, saya happy bila dengan awak, awak the only one buat saya rasa lain,......


*update blog sambil dengar lagu USAH LEPASKAN - taufik batisah , sangat demm kan ? :"(






____atniC eimiM____

Sunday, February 13, 2011

DIA ! DIA ! DIA !

maafkan saya , awak ! langsung takda saya dalam hati awak dah ke ?
no no .. yeah ! saya tau annoy sangat ==" , tapi saya pun perasaan dan hati oke !!!
every day , night , waiting for your 'LONG' message !! :'(
besar ke salah yang saya buat tu? sampai awak buat saya macam ni ,
sakit dalam hati ni, saya je tau ! BAYANGKAN ! tiap tiap hari awak,........

saya takkesah berapa lama lagi saya kena tunggu awak D !
tapi,, saya nak kita baik balik macam dulu .
WE"RE perfect two sayangg ! 



LIKE THIS SAYANGG !




____atniC eimiM____

sweet one berb !


oke.. AM AMAR IZZUDEN yg buat H teringat balik pasal lagu ni ! AHAHA


title : semua tentang kita :)
artist : peterpan


yeah. i know.. ariel peterpan tersangat lah cipet ! tapi lagu ni lebih kurang 2 tahun lepas H bagi dekat my truly bestfriend :)


you know amar , ^_____^
i sangat teruja dengar lagu ni balik !
oke i want make a confession :p


*i want you always :)
*yeah ! really need u .. 
*kau ! kawan baik aku smpai bila bila k  ! promise me amar ?? :)
*AHAHHA ! aku baru perasan yang kau ni kawan terbaik ! :D
*lastly .. i love you :) as my ketat ketat bestfriend amar :)




____atniC eimiM____

HAHAHAHA ~ im back peeps !

I AM BACK LAHH KAMU !






hahaha.. setelah sekian lama tidak memblog.. then bukak balik takboleh sudah ! :D HAHAAH such a cicipet lahh ! :D


oke lookss...
before ni memang H ada blog., dua blod sudah ! tapi semua nya hilang begitu saja ! hahah ~ 
kemana ?? hmm..idk.. myb menghadap ALLAH yang maha ESA kot :D
hahaha ~


oke.. bermula nya blog baru,, dan bermula lah hidup baru ! AHAKS ~





to be continued .....




____atniC eimiM____