LOVE AND RESPECT !

love is quite difficult oke! so dont rushing and respect to me

Thursday, February 24, 2011

ALALALALALALALA ~ handsome nyeeee dieeeee :D

AHLAN WASALAN :)

oke , just nak luahan apa yang H rasa sekarang ni , taksangka pulak akan jatuh cinta lagi HAHAHAHA ~
oke ,, ehh ehh .! pasal cinta palsu tu H dah start lupakan lahh. hahaha SERIUS , ini kali pertama H lupakan dengan cepat sekali hahahaa taksmpai sebulan ! :D
ye lahh , before this dengan si A tu bukan main lagi susah nak lupakan sampai 2 tahun menyingle :D ahaks ~ hmm . myb ALLAH bagi kekuatan untuk H lupakan cinta palsu H ni .. hmm ==" *tetiba sebak pulak rasanya :'(


oke ! back to ALALALALA :D hahahaks
haa.. serius ! hati ni lain sangat bila dengan dia ! hahha ke aku tengah mabuk cinta ?? HAHAHAHAHA
tak tak ! H berada di dunia yang nyata oke ! sebenarnya , betol kata orang JODOH takkemana ~ haa cite nyee.. H kenal L ni dah lama jugak , tapi takda lahh lama sangat pun , last year ,! haa yealahh lastt year :) 

hahah ! dia punya nak mencari gf dia add H  then H app! tanpa was was,, sebab H ni nak app orang tgok jugak , sebab taksuka orang takkenal main add je . tapi L ni H pakai app je :D ahaks , then semggu dah couple dengan cinta palsu , baru kami jadi takkeruan maksodnya di sini , hati masing2 macam " ohh! dear! takpalah! ada jodoh takkemana " ahahaha

then kami slow sikit contact sebab masing2 taknak lah dituduhh sebagai pendusta dan perampas !! haa. then after H sakit sakit hati manja *larilarianaknakhentukkepaladia ahahaha kami contact balik :) yeahh.... rasanya betol lah orang cakap ! jodoh takkemana , just for now H just relax je , taknak dah rushing accept cinta . haa . itulah sebenarnya sekarang ni , 

nak kenal hati budi dia dulu :) alalalala.. tapi dia kan buat H melted tau ! hahaaha :D kacak nyeee lahaiiii ....... :D




















heee.. serius H rasa " OH ZUHAILY! MASUK MINANG SAYA JE K , KITA TAKPAYAH BERCINTA " hahahaha ~




perfect two :) *sorry takpandai nak besarkan video ni :)




____atniC eimiM____

1 comment: