LOVE AND RESPECT !

love is quite difficult oke! so dont rushing and respect to me

Friday, February 18, 2011

new life ^_____^

ASSALAMUALAIKUM . . (!)


hee.. H just nak jadi orang yang baru :) oke . kali ni H nak cerita pasal hidup baru :)) yeah ! my new life . lupakan yang lama ! kenapa ? sebab H kena move on ,.. dia yang suruh H move on dengan hidup baru . so H kena buat demi kebaikan bersama :) maka bermulalah ...


pada 16.02.11 ni yang terjadi :  hahaah 
malas nak cerita , korg tengok sendiri lahh ehh :p




first tempat di dataran merdeka .. ika punya plan oke ! hahaa. tapi best ! sangat cool . walaupun panas :D hahaha ~ DORG SUKA NAIK FERARRI H :)




ni lah dia kawan kawan yang memberi LAWAK BODOH tengah2 panas ==" HAHAHA ~ love you guys :* dari kiri , faez , danial , ika :))




ni apon belakang chow kit :p danial sangat suka pose macam ni ==" like shity kan ? :D HAHAHAHA ~




HAHHAA ~ ini lah dia pelancong dari melbourne ! sebab tu dia excited bila H bawak dia pergi JAM BESAR ! HAHAHAHAH ~




comel kan badan dia ? hahaha ! actly dia baru lepas kena demam tercampak ! AHAKS ~ hahaahaha tapi ajak jugak gerak sama pergi gedik2 HAHAAHA




dan ini lah H ! haahahaha ! teringin jadi monalisa ! BAHAHAHAHA ~




HAHAAHAHA ~ dan maka sampai lah kat CENTRAL MARKET pulak ! haahahha :p jauhkan kiteorg jalan2 :p hahahha F for you !




ika bersama pokok nya ! HAHAHAHA ~ ehh ehh papa selit =="




HELL YEAH ?!! hahahhah my turn my turn ! hahaaha ! tapi sedang syok mengeshoot .. tetiba H nampak " please do not shoot photo "
hahahahaah :D apa lagi LARIKK lahh :p




taraaaaa ~ ~ ~ hahaah ! kat pekeliling lah pulak ! hahaha ! plan nak pergi bukit tunku , tapi macam nak sesuai lah pulak dengan kteorg ni ! AHAHH then call leey *my good friend ! pick up dia kat sana dan pergi lah ke SENTUL PARK ! huhu ,, berangan naik KSR bukan pemilik sebenar ! HAHAHAAH




leey segak bersama KSR nya :D ahahah ! sweet word dari dia " mimie je nanti perempuan yang naik belakang ni haa..sambil tunjuk seat belakang " :) ily beb :)




on our way to SENTUL PARK :) sempat lagi ==" durhh :DD




PALING PALING SUKA POSE NI ! hahhaaha. nampak sangat H dan leey suka menggediks depan kamera ! ahahahahahaha





oke ! H teringin nak pakai purdah ! SO WHAT ?? HAHAHAHHA ~ give u my mid finger :p




                                    THIS IS MY SWEET MEMORY ! THATS IT :)




hahaahahah ! muka macam tenuk je masing2 :D !!#@$^&^ ! the end :)








____atniC eimiM____

No comments:

Post a Comment