LOVE AND RESPECT !

love is quite difficult oke! so dont rushing and respect to me

Thursday, February 17, 2011

terima kasih :)

oke , mula mula H nak gtau .. H oke lahh :) walaupun petang tadi rasa nak  

sepak sepak di D tu ,, H tetap oke .. haahhaah ~

kita takda jodohkan awak awak awak ????? *mata ke atas,,tangan pegang 

bahu.! =..= 


mostly , nak terima kasih kat AMAR :) my sweet bestie :) dia lah selalu dengar 

masalah cinta palsu H ni , sampai dia cakap "KAU NI AKU PANG JUGAK" 

hahahahaaha thanks amar .. his quote = you ! fikirlah ! mana yang baik buruk ! 

sekarang ni kejar cita cita dulu oke dearest mimie ? :)



terima kasih jugak kepada abg ariel ! dia bagi semangat yang luar biasa ! H 

terharu gila, even dia just kawan baik abg H merangkap anak kesayangan mak 

*pls lah ! :D thanks abg :) his quote = mimie ! come on ! i have wonderful 

family .! they loves you baby! dont cry ! just think your future ,! study lebih 

penting! oke mimie? 


terima kasih kakak! :) dia ada sentiasa bila H nangis bagai nak gila ! 

hahaahhahahahaha hmm,,.her quote . actly nothingmm tapi letak je lahh ! 

ahaaha = nangis je mimie ! kakak tau tu puaskan hati kau !



tieya and mia sygg .. terima kasih jugak .. bagi semangat baru ! :) i do love 

you all beb :) the quote = mimie ! aku tau kau kuat ! jangan putus asa k ! 

cinta taksemestinya memiliki :) good for you daripada terseksa dengan si D tu 

,kan ? :)



ika jugak ! mimie sayangg ika ! walaupun kita baru kenal ! mimie suka ika ! 

huhu ika ni kawan baru H ;) dia sangat tabah orangnya :D her quote = ahh ! 

mimie buat bodoh je ! dia bukan sayang kau pun ! if dia sayang dia akan try 

untuk cari jalan betolkan hubungan korg ! CINTA PALSU je tu ! dah dah ! dia 

bukan yang terbaik k !



and lastly abg nazri :) huhu, abg nazri tau kisah nya ,,, tapi not much lahh ! :) 

him quote = mimie ! jangan nangis ye ! kuatkan hati tu k ! :) 



H oke je , just terduduk bila fikir apa yang dia cakap kan , luahkan ,! sampai 

hati dia ! sebelum ni tak pernah langsung dia macam tu, tapi ya lahh, pernah 

orang gtau H , benda baik memang selalu datang dan oergi dengan cepat !

so H redha ! H oke lahh ! jangan risau ! ^_____^ 



H sedang belajar menerima kenyataan .. belajar dari kesilapan yang lalu..  

jangan terburu buru menerima CINTA PALSU ,, haa itu lahh dia :) 

tapi kalau one day D kembali atas nama JODOH. H sedia terima dia, dan beri 

peluang dekat dia ,, even sekarang dia buang H macam sampah ! LANGSUNG 

takbagi peluang dekat H . :) H redha ,, TERIMA KASIH YANG MASA ESA,..sebab 

selalu berada bersama H . pada Mu kau memohon ya tuhan ku. kuatkan 

semangat ku :)




____atniC eimiM____

No comments:

Post a Comment