LOVE AND RESPECT !

love is quite difficult oke! so dont rushing and respect to me

Thursday, April 28, 2011

MOOD : HAPPY JE HARI NI :)

hahaahaha ~ geli kan baca ??

takda apa yang diperkata dan diperkotakkatikan :D
saje bagi entry baru :) sebab H bosan ~  !!!

ada ehem2 bagi lagu ni kat H :) hee ~
thanks beb ! tapi saya masih belum puas menikmati kehidupan secara solo :)



OKAY ! SAYA GERAM! SEBAB TAKTAU NAK BESARKAN VIDEO NI !! DEMMMMMM !!!!



tapi takpa lah... yang penting lagu agak bermakna buat kita wak :') thnks awak ! wuuu.. jadi isteri awak ye ??

hehe...... BAK 15K !! hahahaha :D kalau nak saya , jumpa lah mak dgn ayah saya , Mereka yang habiskan 

duit besarkan saya :') hihihi... dan ayah dah berusaha hantar saya p kerja dengan lori dia :) hasil lori yang 

membesarkan saya :') so....................

hihi... alu aaaa nak cakapp............... :D


LU PIKIR LAHH SENDIRI ~ ahhahaahhaha




p/s : no... jangan buat begitu ! sebab saya nak pegang segulung master dulu :) insyallahhhh ~




____atniC eimiM____

1 comment: