LOVE AND RESPECT !

love is quite difficult oke! so dont rushing and respect to me

Saturday, May 21, 2011

SELAMAT JALAN JULIET ~

ASSALAMUALAIKUM :)

Malam ni je tinggal MR KAY nak berFACEBOOK, berSKYPE, berlain lain.. dan sebagai nya :D
so H nak pesan pesan sikit lahh kat dia :')


TAPI........ 18 MAY hari tu ada kuar 4 the last, before dia lapor diri masuk belajar di UNIVERSITI PERTAHANAN NASIONAL MALAYSIA :) sebab tu kat fb H always mentioned abg askar kan ? hahaah ni lahh sebabnya :')




HAHAHAHAHAHA ~ ni gayman mana ntaaa kiteorg nampak time nak beli tiket muve KONGSI kat mid valley :D hahaah ~ MR KAY! tolong jgn pakai macam ni! geliwwww lahhh iteeewwww ! HAHAHA ~


kann? see... H dah ckp ! MR KAY ni eksklusif sikit :D hahaahahah ~ demm!


haaa... nampak tak abg askar H lapar? :p *kaw2 i bagi kat u :p


hihi ~ takboleh tengokkk ! kasi tutup mata MR KAY :') hihi ~

nway dear, YES I DO! i reply text you sambil update entry untuk u :')
INGAT JANJI KITA ~ =,=" 
JANGAN BERANI LANGGAR JANJI TU ~ *nampak tak i macam gangster kongsi tu ? HAHAHA ~

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

maksud nya I AKAN TUNGGU U BALIK BELAJAR :') sekian ~ :DD
haahahaha ~


u ingat tau JANJI TU ! :'(
i will missing you... 5minggu macam apa dah nanti... i p daftar pun u takda :'(



" jaga diri you sayangg! "
" jaga LUTUT u ! lutut nak pakai lama! HAHAHAHAHA ~ okay! serius " 
" jangan kay kay kat sana ! nnti ada orang minat u! i jeles ! "
" solat jangan lupa! "
" ingat ingat i selalu , jangan pernah lupa! sbb i dapat rasa u lupa! " :D
" i do <3 you " * haaaaaaaa.....nak lari masuk bilik lahh! maluuuu ~ :')




untuk u sayangg.... :')':




jaga diri okay :') jaga diri ! :'(
assalamualaikum , mr kay !




dear ,
MELODY :') <3










____atniC eimiM____

MELODY vs MR KAY :)

HALOO ~ assalamualaikum :') hihi ~ 


taknak cite banyak....


MELODY IS me :) ehemm... :D



dan

MR KAY IS abg askar :) hahaahaha





hahaahaha ~  kenapa ???


sebab .... abg askar bagi nama MELODY tu kat H :') 
hahaahahah .... bergaduh duk carik nama :D ~ 


dan MR KAY tu H yang bagi....
shortform for KAY = KACAK ! hahaahahaha ~ aww awww ~

IM SO IN ...... nothing :p


nah.... bagi layan sikit perasaan tu kan... hahaahaha



HAHAAHHAHAHAHA ~

bagi eksklusif sikit ... taknak nampak muka MR KAY yang real :') hihi !


TO BE CONTINUED ...............



____atniC eimiM____

Thursday, May 19, 2011

MATA KE ATAS , TANGAN DI BAHU ! ~ EHH, mulut senget

Bismillah

hahaahah ~ mgkin tajuk entry kali ni macam tettt sikit ! hahahaha tp H taktau kenapa H nak buat entry ni. haahahaha ~ (menyampah gilerr minah gigi arnab ni,dok gelak je dr td) WHO CARES? :D


Now dah jadi trend orang ckp kan,? ayat memerli dari si OH! YEAH!... hahhaaha 
contoh : aah mmg nak tgk tv ni taknak tukar2 baju sekolah ni mak ! *mata ke atas,tgn dibahu

HAHAHAAHA ~  takda apa yg kelakar pun :D hahahahahahahahaha ~



then .... H just mengkaji balik ..*cehh! mengkaji! ahahah mcm celaka je ayat !!



sebenarnya... kita tertinggal ayat satu lagi lahh =,=" 
selalunya orang akan cakap.....


mata ke atas.... tangan di bahu ..... ohhh.. so akan jadi macam ni......


haa.... seeee ~ kalau buat macam ni.. taknampak lahh ke-perli-an nya tu kan ? .....



SOOOO............. kalau nak bagi perli kaw kaw punya wa cakap sama lu..... buat macam ni..
ayat dia .... MATA KE ATAS, TANGAN DI BAHU, MULUT SENGET ~


haaaaaaaaa....macam ni baru nampak ke-perlia-an tu.. hahaaha atau pun macam ni .....


hahahahahah ~ ni dinamakan perli TEROOKKK ! :D hahahahah ~ mulut ternganga mcm apa dah ..... or...


HAHAHHAHAHAHAAA ~ LMAO !! ni bukan perli dah .. emotions disebabkan makan ayam penyet! :DD


hahaahaha ~ bila gambar korg aku besarkan! sebab ni perli TERROKK ni ! hahaahaha ~



okay .. tu je untuk jam ini .. ada lagi nak diupdate :) hihi ~ daaa
.
.
.
.
.
.
.
.

dahh lahh ... =,='

|
|
|
|
|
|
|
|

ehh ehh..takphm bahasa pulak ! aku te mu kang ~ :D haahaha daa ~




____atniC eimiM____

Monday, May 9, 2011

TAAADAAA ~

ASSALAMUALAIKUM ~ ciao ~ 

OKAY ~
marah marah ?? hahahah ~ baby B jangan lah marah H, bukan taknak update this blog but quite busy lately ni :)

SOOOOOO MAANNYYYYY THINGS H NAK SHARE...!
teheee ~

FIRST : UTM UTM UTM UTM UTM ! hahahhah



LAST FRIDAY , im so excited !! SO SO ! VERY VERY ! paham ? ahahaha
sebab Alice yang jadi penyokong penuh .. ahahaha

" H          : ALICE !! U KNOW WHAT ! MY UPU RESULT WILL BE KNOW BY 12.. TODAY.. HEHE"
" ALICE : MIMIE !! WHAT YOU WAITING FOR ? CHECK NOW!! "
" H          : ERR..ITS TOO EARLY LAHH ==" *DIA NI EXCITED BENORR :D "
" ALICE : ITS OKAY MIMIE ! CHECK  SAJEEEE "

Sebenarnya Alice tu boss H, hahaha :D taktau kenapa dia excited sangat.. padahal baru jam berapa kot .. 10 lebih rasanya time tu.... So dlm 1130 macam tu dah start jeling2 web UPU . ahahaha :D
then seriously , tepat2 12 tgahari Alice " mimie !!! bukak cepat " hahaahha....
okay H bukak... tapi......... line dia.... busy kemain lagi ==" 1230 baru dapat masuk line =="
demm ~ aku ni dah lahh excited *gara2 alice,aku terpengaruh ! ahahahahah

then... bismillah.. hehe ... 



NO. KAD PENGENALAN / MYKAD:
NAMA:HAZLINA ANIZA BINTI MOHD HAZLAN

TAHNIAH!

Anda telah berjaya ditawarkan program pengajian seperti berikut :
T2340 - DIPLOMA PERANCANGAN BANDAR & WILAYAH
 
UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA (UTM)

URL SURAT TAWARAN
 - http://www.jpt.utm.my


WOW !!!
OM JAYYYYYYY !! :D hahhaha
H minta UITM tapi dapat UTM :)
hihi ~ LAST FRIDAY was my demm demm happy day ! hahahaha


then... semangat ni.. call ayah dulu.. ahahaha :D
then call mak..mak takpick up.. solat...
ehh.. kak long ! haahaha :D call dia.. sebab dia yang isi kan UPU H, hahah ~
sangat bersyukur ! serius punya ....


Ini semua untuk mak dan ayah H :')
nway .. ni dia dialog alice : " wahh !! mimie ! u accept ! u accept ! bukan senang mau masuk UTM ~ actly H still tertanya - tanya.. knp dia ni excited sangat ? ==" haahaha
okay .. mula lah kisah H menempuh alam Universiti nanti. hihi ~



SECOND : HAPPY MOTHER DAY ! heee
H gaji takmasuk lagi.. ahaha so H cakap kat mak... Mimie takbagi apa apa kat mak, hee ~
Mimie bagi UTM ni je boleh mak ? :') hihi ~
haloo !!! ALICE BAGI GAJI I CEPAT !!! ahaha
nak beli barang wei ! LAPPY..........baldi.....kasut......baju kurung......... ehh ~ semua lahh (tetiba) haahahaha ~
then today memang sangat pack ! bangun jam 9, then settle up rumah ni.. kemas2 semua... masak... dalam 2 lebih macam tu mak dah siap.. hihi ~
p mana ? p shoping barang utk H lahh.. ahahaha ~

excited ??? halooo ?? 29 MEI ni dah lapor diri okay !
so slow slow lahh beli barang .. kan kan ? :p hihi ~
secara jujurnya .. H memang excited sangat.. tapi sedikit takut ==" sebab.......
okay UTM tu bukan u biasa okay.. dah tentu2 sana semua budak gilaaa pandai =="
H ni.... haih ~ ntaaa lah... still takpercaya dapat masuk sana ! hahaaahaha ~

so.....H and mak borak borak sambil nak p LRT .. ke CHOW KIT ...
tetiba mak cakap " mimie! mak rasa nak nangis time mimie cakap dapat masuk sana "
OMG !! :'( okay lookk......

FAMILY h... sorg pun takda masuk U buat setakat ni..... so H orang pertama ~ :'(
H bagi habisss punyaaaaaa time SPM... now H dapat jugak :')
H takmalu kalau orang tanya .....
" wahh ! kamu yang dapat 7a tu ye ? bagus2! ayah mak kerja apa ?
mak kerja housekeeper.. ayah kerja sendiri.. bwk lori "

who cares ???
even mereka kerja macam tu... dorg still bagi H pendidikan.... sampai macam ni ....
okay tu lahh dia .. H membesar dengan duit pelukis pelan dulu , then baru bawak lori :')
hihi ~ THANKS AYAH ! MAK !

mimie selalu terpesong kalau bercerita =="
okay sambung balik.. hahaha ~
then H sampai chow kit.. p cari kain.. nak buat baju kurung... ahaha !! excited kan ?? :D
tiap kali kuar kedai .. mak mesti kira duit dia. ahahaha :D
barang yang takda kena mengena H beli sekali.. ahhaha :D

kain dah...tudung dah..pakaian dalam dah.. :)
so.. shortlist :

-kasut sukan.
-barang mandi.. BALDI JGN LUPA! aahahahaaha ~
-lappy.

tu je kot ~ yg lain memang semua guna duit H beli sendiri dengan abang askar :P dia 21 MEI ni masuk UPNM so bila lagi nak jumpa.. :) hihi ~
then hari ibu pulak hari ni... so kira kuar dengan mak sekali spent time lahh :p hihi ~
ayah..kakak..abg jaie.. tinggal rumah :p HAHAHAHA ~

then tadi ada makan makan kat rumah kak mona...
well ~ abang saya akan bertunang :') hihi ~ so merisik maca tu lah..
but .. not too merisik lahh :D hahaahaha
So memang sangat pack hari ni.. balik2 isi borang pulak ...
untuk masuk u ni macam apa je ...
kena print 44 helai ==" serius ... macam .. watehel ?? ==" ahahaa
biasa lahh kerajaan :) hihi ~ kita takmampu nak swasta.. swasta bagi duit.. papppp! dorg settlekan.. *matakeatas,tgndibahu,mulutsenget
HAHAAHAHAHAHAH ~

i really dont care..kalau swasta :)
so hari yang sangat memenatkan..


NWAY ~ ALLAH ! thanks to you :')
i will do my best !!!


nah youtube bagi kasi dengar sikit :) dengar betol2 lirik dia.. dan video dia tu .. :)




from hinder - WITHOUT YOU :')



____atniC eimiM____

Sunday, May 1, 2011

NAHHH ~ HAMBIK KAU ! NAK SANGAT KAN ??



NAH ! HAMBIK ! NAK LAYAN SANGAT KAN PERASAAN TU KAN ? HAMBIK KAU ! HAAAA.. BONGOK PUNYA MIMIE ! DAH LAHH TU ! NAK INGAT INGAT LAGI BUAT APA ! DIA PUN DAH NTAA MANA HALA NTAA! NTAA NTAA ADA AWEK LAIN PUN ! BONGOK ! TU LAHH ORANG CAKAP JANGAN BERCINTA! SAKIT ~ PERIT ! DEGIL ! NAK SANGAT KAN ? HAMBIK KAU ! TELAN LAHH KAU SORG SORG MALAM MALAM MACAM NI ! SURUH DELETE SEMUA GAMABAR TAKNAK ! KALAU DIA SAYANG TAKDA DIA BUAT LAGU NI KAT HANG ! PUUUIIII ~
KBYE