LOVE AND RESPECT !

love is quite difficult oke! so dont rushing and respect to me

Friday, June 10, 2011

OH TERDELETE SUDAH :D

WASSALAM SEMUA NYA :D



hari ni gumbira, sebab class dicancelkan :D hahaahah ~ sujud syukur mak tau tak! :D
taklahh otak H penat memikirkan ketelitian yang harus ada setiap hari .. booo ~ HAHAHHA




so sue dah mandi...shahira pun sama... H ? okay busuk lagi :D hahahaha
actly....takda benda pun.,... saja update new entry kat blog H....


KESIAN blog H TAKDA KAWAN !! Boooooo ~ BAHAHAHAH ~
ehh..ckp pasal kawan..... hmmm...


taksemua nak kawan dengan kita...dan taksemua kawan dengan kita ikhlas :D so.... jangan terlalu cepat nak kata yes !! itu SAHABAT AKU !


kenapa ? sebab...H belajar dari kesilapan :) ehh.. ehh.. entry tu dah terdelete sudah :D ahahahaha MAK KESAH KE ??? boooo kat kau ! :DD




takkesah lahh apa pun yang terjadi... H relax jer... sebab pelajaran lagi penting sekarang ni... konsep sekarang ni " mak okay jerr!" "mak malas nak layan kau nyah" hahaahhaa


okay .... fokus H !! town planner...... not DESTROY PLANNER ! hahaahah ~
takkesah apa yang terjadi.... jangan terlalu fokus dekat dia... nnti makan hati :D




ONE MORE ! kerana mulut badan binasa :) walaupun dari azali mulut memang macam #@*$@%)$*% tapi kena jaga mulut tu.. sebab mulut kawan boleh lari ~ thats it... wasalam S ! :)







____atniC eimiM____

No comments:

Post a Comment