LOVE AND RESPECT !

love is quite difficult oke! so dont rushing and respect to me

Sunday, February 13, 2011

DIA ! DIA ! DIA !

maafkan saya , awak ! langsung takda saya dalam hati awak dah ke ?
no no .. yeah ! saya tau annoy sangat ==" , tapi saya pun perasaan dan hati oke !!!
every day , night , waiting for your 'LONG' message !! :'(
besar ke salah yang saya buat tu? sampai awak buat saya macam ni ,
sakit dalam hati ni, saya je tau ! BAYANGKAN ! tiap tiap hari awak,........

saya takkesah berapa lama lagi saya kena tunggu awak D !
tapi,, saya nak kita baik balik macam dulu .
WE"RE perfect two sayangg ! 



LIKE THIS SAYANGG !




____atniC eimiM____

sweet one berb !


oke.. AM AMAR IZZUDEN yg buat H teringat balik pasal lagu ni ! AHAHA


title : semua tentang kita :)
artist : peterpan


yeah. i know.. ariel peterpan tersangat lah cipet ! tapi lagu ni lebih kurang 2 tahun lepas H bagi dekat my truly bestfriend :)


you know amar , ^_____^
i sangat teruja dengar lagu ni balik !
oke i want make a confession :p


*i want you always :)
*yeah ! really need u .. 
*kau ! kawan baik aku smpai bila bila k  ! promise me amar ?? :)
*AHAHHA ! aku baru perasan yang kau ni kawan terbaik ! :D
*lastly .. i love you :) as my ketat ketat bestfriend amar :)




____atniC eimiM____

HAHAHAHA ~ im back peeps !

I AM BACK LAHH KAMU !






hahaha.. setelah sekian lama tidak memblog.. then bukak balik takboleh sudah ! :D HAHAAH such a cicipet lahh ! :D


oke lookss...
before ni memang H ada blog., dua blod sudah ! tapi semua nya hilang begitu saja ! hahah ~ 
kemana ?? hmm..idk.. myb menghadap ALLAH yang maha ESA kot :D
hahaha ~


oke.. bermula nya blog baru,, dan bermula lah hidup baru ! AHAKS ~





to be continued .....




____atniC eimiM____