LOVE AND RESPECT !

love is quite difficult oke! so dont rushing and respect to me

Tuesday, February 15, 2011

not in mood

oke..taktahu nak start macam mana ,, tapi hati memang taksedap hari ni :'(
teringat pasal semalam, DEMM ! H lemah sangat bila fikir pasal CINTA PALSU ! sangat lemah,..
H akui semua tu,, when he do his confess,,,,, GOD !!!! terduduk sorang sorang dekat hospital , !!
H try to prevent perasaan yang sakit ni ,supaya memory lama terjadi balik ! FUCK !
H taknak jadi macam dulu , menangis sebab menagih cinta orang yang sememangnya bukan untuk H !
oke ! D......saya redha ! apa keputusan awak,,,, Hati awak yang berubah ,! bukan saya ! Saya kena jadi kuat untuk terima segala keputusan awak ! SAYA MUSTI ! tapi boleh awak tau ?

SAYA SAYANG AWAK SANGAT2 ! TERPERNAH FIKIR AKHIR KITA MACAM NU , PELUANG DAH TAKDA DALAM HATI AWAK KAN ? SAYA SAYANGG AWAK D .! :'(


awakk.....kalau dah kita takboleh bersama lagi, oke ! saya terima..tapi hati saya tetap takboleh ! awak yang terakhir,,tp jodoh kita taklama kan ? :") takpalah,, saya happy bila dengan awak, awak the only one buat saya rasa lain,......


*update blog sambil dengar lagu USAH LEPASKAN - taufik batisah , sangat demm kan ? :"(






____atniC eimiM____