LOVE AND RESPECT !

love is quite difficult oke! so dont rushing and respect to me

Wednesday, February 23, 2011

terkenang ! HAHAAHHAHA ~

oke . tetiba H nak update pasal benda ni , ni semua pasal ura ura RESULT SPM KUAR 28.2.2011 ni . ahahahaha ! very shity lahh you all ! nak tau H boleh bantai mimpi , HAAHAHAHA *sila gelak sebab result nya 2A saja , dan ada gagal :D ahahahah
OMGEEEE ~~ minta tolong lahh jangan bagi saya result macam tu , sedih mak saya ! =.="


ehh..ehh boleh sambung pasal big title ni boleh tak mimie ?? *ishh..
hahaaha. oke H terkenang tahun lepas punya story , di mana time tu tengah sibuk pasal UPU , matrik dan sewaktu dengannya ==" 


haa...MATRIK lah cerita sebenarnya .! pagi tu dengan muka ceria bagai kuar rumah , taktahu apsal hari tu happy semacam , myb sebab dapat tau paper sains H dapat A ! ahahahah OUCHH ~ oke ! H memang minat sains ,, tapi tu lahh time PMR dulu taknak buat betol betol , haa amik kau mendapat kelas sastera! hahaha oke what class tu , at least environment mereka sangat oke :)


oke turn to MATRIK blablabla... sebab BUDAK sains tulen lahh hati H tersentap ! F you lahh sains tulen ! AHAAHA sambung balik ,.. oke tetiba sampai tapak perhimpunan classmate H cakap . " ehh,whatsup mimie ? u look beautiful today ! (eheh takda lah memain je ) hahaha! No no,,dia gtau pasal matrik , sebab H memang bercita cita nak masuk matrik sebab fikir boleh save masa , haaaaa..


Then ada budak class M bagi borang isi nama untuk beli no pin matrik.. dengan pantas nya H grab paper tu , dengan harapan nama H bukan paling bawah sekali , :D hahaha . then bila start nak tulis nama ( nama penuh : H ..... ) budak tu suruh berhenti tulis , hati panas , kepala gila ni . tanya kenapa wei ??


Dia jawab kau bukan budak sains tulen , buat apa nak tulis nama , kelas m je ! uishh..dalam hati time tu .. toksah cakap lahh kan .. ahahah segala makian, tomahan H puii puii kat dia ! haaa.... HOI ! INGAT BUDAK MACAM AKU NI TAKLAYAK KE WEI ? JANGAN LAHH HINA SANGAT BUDAK LOW MACAM AKU , ALAAA...AGAMA KAU SAMA MARKAH JEEEE DENGAN AKU ,! *oke agama je k ! lain dia tggi =,="


Sentap sungguh hati ini , padahal cikgu cakap isi je , if ada rezeki dia pilih , sebab aku ada akaun, just takda add math ==" haaa.. HAAAHHAHAAHA , lawak kan ?? hahaha aduhh.. ini semua sebab korang lahh wei .. sapa ?? KORANG LAHH :












____atniC eimiM____