LOVE AND RESPECT !

love is quite difficult oke! so dont rushing and respect to me

Sunday, April 17, 2011

OKAY MACAM NI LAHH.....................

TAKPAYAH NAK BERCERITA LAGI DEKAT ORANG SEMUA .. YANG ORANG NI SALAHH , ORANGG TU SALAH ! STALKER SANA ,, STALKER SINI !!


benda dah takda apa ... buat apa nak kenang lagi , biar dia dengan life dia , aku dengan life aku !
tu jangan nak bercerita kat orang tu ,, orang tu pun sibuk add .. 


APA NI SEMUA ????? =,=" paham tak,, apa yang kau buat semua ni , MACAM BUDAK2.!
kata dah besar ??? tp perangai macam budak budak lagi .come on *****!


aku ni budak budak pun, still relax lagi ,, tp kau yang lebih2 !
kawan kawan kau pun sibuk lahh, nak memaki hamun, kutuk mengutuk kat **!
aku rasa semua tu bawak dosa kat kau je .. sbb kau yang mulakan dulu !


semua tu BUKAN CARA AKU .! tu je ... kau just move on dengan life kau sudah lahh. aku pun ada life baru , sama sama panjang lagi cerita dalam dunia ni ,
BELAJAR TERIMA HAKIKAT ! 




aku bukan apa , penat lahh nak melayan . tu kawan kawan kau blame orang tu, orang ni , kalau kau TAKBERCERITA orang taktau , 
takda lahh macam skrg ! SEMUA HURU HARA SEBAB KAU *****!!




aku ada tahap sabar aku ,! kau malas nak cite banyak ni .
ni je lahh mampu aku ckp ! kau fikir sendiri lahh. 
SO UNTUK KAWAN KAWAN KAU TU, berhenti lahh sakitkan hati orang! tu je ! 
maaf terkasar bahasa dengan kau ***** ! ;')




AKU RELAX SAJE> KAU PUN PATOT !!