LOVE AND RESPECT !

love is quite difficult oke! so dont rushing and respect to me

Thursday, May 19, 2011

MATA KE ATAS , TANGAN DI BAHU ! ~ EHH, mulut senget

Bismillah

hahaahah ~ mgkin tajuk entry kali ni macam tettt sikit ! hahahaha tp H taktau kenapa H nak buat entry ni. haahahaha ~ (menyampah gilerr minah gigi arnab ni,dok gelak je dr td) WHO CARES? :D


Now dah jadi trend orang ckp kan,? ayat memerli dari si OH! YEAH!... hahhaaha 
contoh : aah mmg nak tgk tv ni taknak tukar2 baju sekolah ni mak ! *mata ke atas,tgn dibahu

HAHAHAAHA ~  takda apa yg kelakar pun :D hahahahahahahahaha ~



then .... H just mengkaji balik ..*cehh! mengkaji! ahahah mcm celaka je ayat !!



sebenarnya... kita tertinggal ayat satu lagi lahh =,=" 
selalunya orang akan cakap.....


mata ke atas.... tangan di bahu ..... ohhh.. so akan jadi macam ni......


haa.... seeee ~ kalau buat macam ni.. taknampak lahh ke-perli-an nya tu kan ? .....



SOOOO............. kalau nak bagi perli kaw kaw punya wa cakap sama lu..... buat macam ni..
ayat dia .... MATA KE ATAS, TANGAN DI BAHU, MULUT SENGET ~


haaaaaaaaa....macam ni baru nampak ke-perlia-an tu.. hahaaha atau pun macam ni .....


hahahahahah ~ ni dinamakan perli TEROOKKK ! :D hahahahah ~ mulut ternganga mcm apa dah ..... or...


HAHAHHAHAHAHAAA ~ LMAO !! ni bukan perli dah .. emotions disebabkan makan ayam penyet! :DD


hahaahaha ~ bila gambar korg aku besarkan! sebab ni perli TERROKK ni ! hahaahaha ~



okay .. tu je untuk jam ini .. ada lagi nak diupdate :) hihi ~ daaa
.
.
.
.
.
.
.
.

dahh lahh ... =,='

|
|
|
|
|
|
|
|

ehh ehh..takphm bahasa pulak ! aku te mu kang ~ :D haahaha daa ~




____atniC eimiM____